ApexTrader – крипто платформа и робот в едно

ApexTrader

Apex Trader е бот платформа за крипто търговия, която позволява на своите потребители да участват в автоматизирана търговия и да се възползват максимално от своя потенциал за крипто търговия. … Стратегиите, базирани на вземането на печалба, обратната търговия и усредняването на доларовите разходи, са включени и можете да създавате и съхранявате неограничен брой стратегии.

Рейтинг:
4.2/5
Изглед 61%
Цена 28%
Сигурнос 63%

СНИМКИ

Регистрация: Частна
Тип: Крипто платформа
Година на създаване: 2016
Цена: от 14$ на месец
Демо: Да

ОБРАТНА ТЪРГОВИЯ

Apex може да бъде конфигуриран да излезе от загубена позиция и да я въведе отново на по-ниска цена, като пропусне някои от загубите, когато пазарът тръгне срещу вас.

ВКЛЮЧЕН ХОСТИНГ

Вашият абонамент включва хостинг и управление на специален сървър за стартиране на вашия бот, така че да можете да очаквате най-доброто време за реакция и цялостната производителност. Всичко това, без да се притеснявате сами да управлявате сървър.

ЛЕСНА КОНФИГУРАЦИЯ

Apex предоставя над 100 технически индикатора, включително модели на свещи, които могат да работят на собствени времеви рамки. Индикаторите могат да се комбинират, за да се създадат „хибриди“, както и да се изпълняват по собствени времеви рамки в рамките на една и съща стратегия.

ВГРАДЕНА АВТОМАТИЗАЦИЯ

Автоматизацията ви позволява да конфигурирате вашия бот да се справя с различни пазарни условия. напр. Промяна на стратегията, Използване на BNB за такси за търговия и много други.

Вашият коментар

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com