3Commas – ново поколение трейдинг роботи

3Commas

3Commas е цялостна платформа за търговия с криптовалути, която позволява на потребителите да използват автоматизирани ботове за търговия, както и да следят и копират действията на успешните търговци и да създават и проследяват най-добрите портфейли.

В допълнение, потребителите могат да участват в интелигентна търговия и да персонализират собствените си стратегии за търговия, както и да задават команди за спиране на загуби и вземане на печалба.

Рейтинг:
3.7/5
Изглед 81%
Цена 16%
Сигурнос 80%

СНИМКИ

Регистрация: Частна
Тип: Крипто платформа
Година на създаване: 2016
Цена: от 14$ на месец
Демо: Да

ЕДНОВРЕМЕННА ПЕЧАЛБА И СТОП

Сделката се затваря, когато се достигне посочената цена, или сделката се затваря, когато цената спадне на или под посочената стойност.

ПРОДАВАНЕ НА НИВА

Продавайте монетите си на различни нива. Продайте половината си монети за $ 10 000, след това 25% за $ 11 000, а останалите за $ 11 500.

ГРАФИКИ И СИГНАЛИ ОТ TradingView

Преглеждайте едновременно диаграми на валутните курсове и сигнали от TradingView в един прозорец.

ФУНКЦИЯ Take Profit и Stop Loss Trailing

Автоматизирани корекции на стойността при покачване на цените на монетите. Точките на Take Profit и Stop Loss могат автоматично да се увеличават, ако една монета се покачи.

ПОДОБРЯВАНЕ НА ЕФЕКТИВНОСТТА

Спестете стотици часове през целия си живот, като копирате и автоматизирате ръчната търговия.

НЕСТАБИЛНОСТ

Добавете допълнителни слоеве за управление на риска, за да защитите позициите си или да се възползвате от нестабилността с алгоритми, създадени за конкретни пазарни условия.

LONG ALGORYTHM

Бота купува монета с настройки, които задавате. След това поръчките за продажба се поставят на по-висока цена. Например купува го за $ 10 и го продава за $ 11.

SHORT ALGORYTHM

След като създадете настройки, робота продава монета и след това задава поръчка за покупка на по-ниска цена. Например, продава го за $ 10 и го купува за $ 9.

Вашият коментар

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com