Тrality – кодирай своя крипто робот

TRALITY

Търговските ботове са просто програми, които купуват и продават активи в точното време от ваше име. Те са парчета код, предназначени да търгуват за вас. Обикновено този „бот“ ще се опита да интерпретира пазарните данни, да разгледа движението на цените и да реагира съответно въз основа на правилата, които създателят на бота е определил. Милиони хора използват алгоритмични ботове за търговия, за да контролират търговските си дейности, докато седят и (надяваме се) наблюдават как печалбата им расте.

Рейтинг:
4.2/5
Изглед 73%
Цена 28%
Сигурнос 63%

СНИМКИ

Регистрация: Частна
Тип: Крипто платформа
Година на създаване: 2018
Цена: от 14$ на месец
Демо: Да

КАКВО Е TRALITY

Trality е платформа за всеки, който иска да спечели от алгоритмична крипто търговия, без да се отказва от ежедневната работа. Поне не веднага

КОДИРАНЕ С Python

Използвайте езика и библиотеките, с които вече сте запознати.

Използвайте Python за кодиране на вашите алгоритми
Достъп до финансови данни с нашия лесен за използване API
Достъп до пълна гама от индикатори за ТА
Използвайте numpy и други библиотеки (предстоят още!)

ЛЕСНА КОНФИГУРАЦИЯ

Apex предоставя над 100 технически индикатора, включително модели на свещи, които могат да работят на собствени времеви рамки. Индикаторите могат да се комбинират, за да се създадат „хибриди“, както и да се изпълняват по собствени времеви рамки в рамките на една и съща стратегия.

ЛЕСНО КОДИРАНЕ

Ние вярваме, че кодирането на търговски бот е доста готино. Ето защо създадохме базирания в облак редактор на Trality Code: най-модерният от този вид, който не оставя нищо за желание.
Започнете да кодирате безплатно!

Вашият коментар

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com