Безплатна MANNA всеки 7 дни

Mannabase е онлайн платформа за първата криптираща валута на Universal Basic Income.
Манна се разпространява от фондацията “Народна валута” като основно човешко право, което всеки човек по света може да получи безплатно. Основана през 2015 г., Manna е постигнала важни моменти в движението за криптираща валута, тъй като първата блок-базирана валута се създава и разпространява от освободена от данъци организация с нестопанска цел и първата цифрова валута за въвеждане на Universal Basic Income като основен метод на разпространение.
Цената на Manna се определя от свободния пазар на онлайн борси:
SouthXchange MANNA / БТК
Югоизточник MANNA / USD
Фондацията “Народна валута” също помага за поддържането на цената на “Мана”, като се използват данъчно приспадащи се дарения.
Mannabase е мястото, където да се регистрирате и да получавате Manna UBI, както и обикновена уеб базирана платформа за транзакция на валутата с други потребители. Mannabase също ще разработи система за целенасочено директно подаване, която ще даде възможност на потребителите да дарят валута “Manna” на специфични групи хора въз основа на критерии като география, възраст, пол и икономическо състояние.
Потребителите на Mannabase също ще могат да дават на “Мана” благотворителни организации чрез платформата.
Визията на Mannabase е да даде възможност на хората по света да направят криптоскоронията достъпни и достъпни за всички и да осигурят инструмент за ефективен алтруизъм за намаляване на бедността и неравенството.

Вашият коментар

WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com