Печелим биткойни от имейли със Earn.com

Как да печелим биткойни от имейли
Как да печелим биткойни от имейли

Как да печелим биткойни от имейли? Earn.com е апликация, както за Android така и за iOS,която плаща в биткойни, за да отговаряте на имейли и да вършите малки задачи. Oтговаряте на имейли и ви заплащат в биткойни звучи доста добре и наистина е така. Всеки човек с основни познания от английски би се справил с лесните задачи. За да използвате Earn.com трябва да се подготвите със Eth адрес, защото някои от задачите са всъщност Aidrop тоукъни.

Освен че печелим биткойни за задачата, която изпълнявате, вие получавате и Aidrop тоукъни директно във вашия Eth портфейл. На един имейл вие получавате минимум по 1$ и ако се заинтересувате от дадения тоукън вие може да получите до 5$.

Компанията се разраства в последно време и все повече и повече имейли започват да пристигат както и много нови Aidrop тоукуни. Компанията превежда парите ви на посочен от вас биткой адрес по всяко време. Плащането е гарантирано и изпробвано.

Ако все пак имате малко свободно време за да прочетете един имейл и да завършите една задача, Вие ще получите от един до пет долара и като бонус безплатни Aidrop тоукъни.

Вашият коментар