KryptoWar – първата Военна Игра Базирана на Ethereum Blockchain

Какво представлява KryptoWar ?

KryptoWar е първата военна игра, базирана на Ethereum Blockchain. С KryptoWar можете да притежавате една от 100-те армии, създадени с този умен договор (само един човек в света ще може да притежава своята държава).

Какво мога да направя с моята КриптоАрмия?

Има много неща, които можете да направите с вашата КриптоАрмия, можете да я подобрите, като закупите повече войници или нови оръжия, можете да се биете с други армии или да я продадете на друг играч на черния пазар (за цена, която сами сте избрали).

Как мога да закупя КриптоАрмия?

Можете да посетите нашия пазар, за да разгледате възможностите на KryptoWar. Ако сте закупили всички Армии, препоръчваме ви да се регистрирате в нашия бюлетин, за да сте първите информирани кога е наличена новa КриптоАрмия на пазара.

Как мога да подобря своята КриптоАрмия?

Можете да закупите войници или нови оръжия, за да подобрите армията си. За целта просто посетете страницата на армията си и потърсете секцията “Развийте армията”.

Как стават битките между две КриптоАрмии?

Потребителите могат да решат да атакуват друга армия, за да получат известен опит. Печелившата армия на битката ще бъде избрана според множество фактори като броя на войниците, атаката и отбраната на армиите, както и някои случайни елементи. Спечелилата армия ще печели XP точки (много полезно за изкачване в класацията ни).

Защо ми е необходим Metamask?

Всички транзакции между профила Ви и нашия smart contract се обработват от Metamask. Няма да можете да използвате KryptoWar, ако не сте инсталирали разширението Metamask. Ето как да инсталирате Metamask →

Как мога да продам армията си?

За да продадете армията си, просто отидете на началната страница и трябва да видите бутон “ПРОДАЙМ МОЯТА АРМИЯ”. Кликнете върху него, изберете вашата цена (в ETH) и армията ви ще бъде обявена на пазара! Когато друг потребител закупи вашата армия, ние ще запазим комисиона от 10% и ще прехвърлим на вашия адрес 85% от сумата, платена от другия потребител.

Вашият коментар